Δερματοθρεπτική αφύπνιση για τους άνδρες

Αποκατάσταση του δέρματος

Εσωτερική ανάπλαση

Το ανδρικό δέρμα, κυρίως του προσώπου, είναι πιο ανθεκτικό στα σημάδια του χρόνου και τις εξωτερικές φθορές (κρύο, ήλιος, αφυδάτωση κλπ.). Επιπλέον, το καθημερινό ξύρισμα λειτουργεί σαν μέθοδος απολέπισης και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Παρ’όλα αυτά, και οι άνδρες υποφέρουν από ερεθισμούς δερματολογικής φύσεως όπως ακμή, εξανθήματα και, φυσικά, χαλάρωση, με την πάροδο του χρόνου.

Η Δερματοθρεπτική Αφύπνιση είναι η καταλληλότερη μέθοδος αποκατάστασης του ανδρικού δέρματος. Επιτυγχάνει εσωτερική και εξωτερική ανάπλαση, ανάκτηση της υγείας του δέρματος και σύσφιξη στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Στο κέντρο μας, η μέθοδος περιλαμβάνει την εφαρμογή εξειδικευμένων patches, και την ροή διεγερτικών ερεθισμάτων χαμηλής συχνότητας. Είναι στοχευμένη, αθόρυβη και απολύτως ακίνδυνη. Το αποτέλεσμα είναι η ενεργοποίηση της μητρικής στιβάδας του δέρματος, έως και 70%, και η επαναφορά των θρεπτικών συστατικών που είχε στερηθεί το δέρμα.

Παράλληλα, τακτικές απολεπίσεις με φυσικά προϊόντα αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και επιτρέπουν την βαθιά (άδηλο) αναπνοή του δέρματος.

Η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά σε δυσάρεστες δερματικές καταστάσεις όπως η ακμή, οι πανάδες, οι κηλίδες, οι μαύροι κύκλοι, οι ευρυαγγείες, τα σημάδια από χτυπήματα κλπ.

social media facebook pinterest twitter