Αποκατάσταση του δέρματος

Eσωτερική Ανάπλαση

Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα χάνει την φρεσκάδα και την σφριγολόγητά της. Το δέρμα μας χάνει την εσωτερική του συνοχή και δεν «φιλτράρονται» προς τα πάνω αρκετά θρεπτικά συστατικά.

Στο κέντρο ELENI FAKOU, το θαμπό και χαλαρωμένο δέρμα αποκαθίσταται. Η μέθοδός μας περιλαμβάνει την εφαρμογή εξειδικευμένων patches, και την ροή διεγερτικών ερεθισμάτων χαμηλής συχνότητας. Είναι στοχευμένη, αθόρυβη και απολύτως ακίνδυνη. Το αποτέλεσμα είναι η ενεργοποίηση της μητρικής στιβάδας του δέρματος, έως και 70%, και η επαναφορά των θρεπτικών συστατικών που είχε στερηθεί το δέρμα.

Απολέπιση και εξωτερική ανάπλαση

Παράλληλα με τις συνεδρίες αποκατάστασης, το κέντρο μας συνιστά, και εφαρμόζει σαν αναπόσπαστο κομμάτι της μεθόδου, τις τακτικές απολεπίσεις του προσώπου με τη συνδρομή φυσικών προϊόντων (αφρόλουτρα και scrubs).

Σκοπός μας είναι η αποβολή των νεκρών κυττάρων και η αναπνοή του δέρματος.

Ταυτόχρονα, σας κατευθύνουμε προς έναν νέο τρόπο περιποίησης του δέρματος, εύκολα και γρήγορα κάθε μέρα.

Οι φροντίδες που προτείνουμε διαφέρουν, ανάλογα με την ηλικία και το DNA σας.

Δίνουμε συμβουλές, προτείνουμε φυσικά προϊόντα περιποίησης και μαζί μας μαθαίνετε να αφουγκράζεστε τις ανάγκες του δέρματός σας, χωρίς να καταφεύγετε πια σε επεμβατικές, και μερικές φορές επίπονες μεθόδους και θεραπείες.

social media facebook pinterest twitter