Μαρτυρίες πελατών

«Πηγαίνω ανελλιπώς εδώ και 18 χρόνια και ο κύκλος μου όταν μάθει την πραγματική μου ηλικία απορεί με το φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μου!».
Δανάη Μανιά 78 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 18 χρόνια

«Μου είπαν να τους επισκεφθώ μια-δύο φορές και να δω πως αισθάνομαι και κατέληξα να επανέρχομαι επί 30 χρόνια! Έχοντας ένα φωτεινό και καλοστημένο πρόσωπο δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω!».
Πάολα Παπακωνσταντίνου 67 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 30 χρόνια

«Έρχομαι επί 26 χρόνια… Εσείς ακόμα να έρθετε?!».
Άννα Τεχλεντζή 63 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 26 χρόνια

«Δείχνοντας τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη από την πραγματική μου ηλικία, έπειτα από 26 χρόνια επισκέψεων στα κορίτσια είμαι 74 χρονών και κανένας δεν μπορεί να μαντέψει την ηλικία μου!».
Ρένα Σούρπη 74 ετών
Πελάτισσα μας εδώ και 26 χρόνια

«Κανείς δε με πιστεύει όταν τους λέω την ηλικία μου. Έρχομαι τόσα χρόνια στο studio και λατρεύω το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον».
Φούλα Μοσχούτη 83 ετών
Πελάτισσα μας εδώ και 30 χρόνια

«Είχα μαύρους λεκέδες σε όλο μου το πρόσωπο, πανάδες και χαλάρωση… Τώρα έχω ένα στιλπνό, γεμάτο ευεξία πρόσωπο».
Βάσω Λαμπαδιάρη. 68 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 22 χρόνια

«Αισθάνομαι τυχερή που σε τόσο μικρή ηλικία ανακάλυψα έναν τόσο αποτελεσματικό και χωρίς παρεμβάσεις τρόπο να φροντίζω το δέρμα μου».
Αθηνά Κυριακού. 34 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 4 χρόνια

«Έρχομαι από 50 ετών. Ο Σταμάτης μένει έκθαμβος κάθε φορά με το αποτέλεσμα!»
Ντόρη Σπανουδάκη. 66 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 16 χρόνια

«Με ένα τόσο προβληματικό πρόσωπο όπως το δικό μου, βρήκα επιτέλους τη λύση. Με τις θεραπείες της κυρίας Βάσως Φάκου και σε συνέπεια και κατανόηση των συμβουλών της, μπορώ να πω πλέον ότι έχω το δέρμα που θα έπρεπε να είχα χρόνια πριν…Και το κατάφερα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ πολύ! Πάνω απ’ όλα όμως βρήκα ανθρώπους ειδικούς που νοιάστηκαν για το πρόβλημά μου σαν να ήταν δικό τους».
Αφροδίτη Παπαξένου. 36 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 2 χρόνια

«Σε μια εποχή που ‘βομβαρδιζόμαστε’ από θεραπείες με ενέσιμα υλικά και επεμβάσεις, η θεραπεία αυτή αποτέλεσε για εμένα μια όαση καθώς είναι φυσική, μη παρεμβατική και πάνω απ’ όλα αποτελεσματική».
Αμαλία Καντερέ. 42 ετών.
Πελάτισσα μας εδώ και 13 χρόνια

social media facebook pinterest twitter