Ποιοί είμαστε

Βάσω Φάκου

Ιδρύτρια

«Ξεκίνησα και θέλησα να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα της φυσικής υγείας του προσώπου όταν έπειτα από διάφορες θεραπείες αισθητικής τις οποίες ακολούθησα μου προκάλεσαν διάφορες σημαντικές δερματικές παθήσεις και χαλάρωση, παρόλο που ήμουν μόνο 30 χρονών.

Ούσα αισθητικός και σε συνεργασία με τον ηλεκτρονικό μηχανολόγο εφαρμόσαμε την ηλεκτροθεραπεία διαμέσου της χρήσης ρεύματος χαμηλής έντασης και τάσης. Mε τα μηχανήματα που δημιουργήθηκαν εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου για αυτές τις θεραπευτικές διαδικασίες, κατάφερα να διορθώσω τη ζημιά που είχε υποστεί το πρόσωπό μου και να το επαναφέρω σε επίπεδα πολύ καλύτερα απ’ ότι μπορούσα να πιστέψω. Βλέποντας τα τόσο άμεσα και θετικά αποτελέσματα σε εμένα, οι φίλες μου δήλωσαν την επιθυμία να ξεκινήσουν την ίδια θεραπεία και, έτσι, από στόμα σε στόμα λειτουργούμε έως και σήμερα.

Οι τρείς κόρες μου, Ελένη, Μαρία και Αθηνά, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους και μέσα από εμένα και το πάθος μου για τη διαφύλαξη της φυσικής νεότητας, αγάπησαν την τέχνη και καταπιάστηκαν με αυτό. Με το πέρασμα του χρόνου, μαζί, εντρυφήσαμε στις αρχικές μου μεθόδους, εφαρμόσαμε πιο σύγχρονες συνδυαστικές μεθόδους ηλεκτροθεραπείας μελετώντας, αναλύοντας και δουλεύοντας με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά.

Εδώ και 31 χρόνια, έχουμε εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέσα από τα ορατά αποτελέσματα της δουλειάς μας στο πρόσωπο μα και στη διάθεσή τους. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε προσώπου.

Ελένη Φάκου

Απόφοιτος Αισθητικής & Κοσμητολογίας ΤΕΙ Αθηνών

«Εδώ και 30 χρόνια έχουμε σταθερή και επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα οδηγώντας όσους μας εμπιστεύτηκαν, στην απόκτηση ενός υγιούς και φυσικού προσώπου που ακτινοβολεί από λάμψη. Έπειτα από αυξημένη ζήτηση των υπηρεσιών μας στο εξωτερικό, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας και στο Λονδίνο.

Η επιχείρηση μας είναι άκρως οικογενειακή και αποτελεί απόρροια αγάπης και αφοσίωσης, γνωρίζοντας την σημαντικότητα της διατήρησης της πραγματικής υγείας σε υψηλά επίπεδα. Πόσο μάλλον όταν η ευεξία μας αντανακλάτε στο πρόσωπό μας αλλά και στη διάθεσή μας μέσα στην καθημερινότητα.

Ο ανθρώπινος οργανισμός περιέχει ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Με σύμμαχο την ίδια μας την ανθρώπινη σύσταση και φύση, χρησιμοποιούμε τη δύναμη της ηλεκτρικής ενέργειας -ρεύμα χαμηλής έντασης και τάσης- και επαναφέρουμε στο πρόσωπο την φυσική ομορφιά. Σε κάθε μας θεραπευτική διαδικασία, είτε αυτή αφορά στο πρόσωπο είτε στο σώμα, τηρούμε όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές υγείας και υγιεινής.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας βοηθάει να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό που πιστεύουμε ακράδαντα. Μέχρι σήμερα η δουλειά μας στέφεται με επιτυχία λόγω των άμεσα ορατών αποτελεσμάτων».

social media facebook pinterest twitter