Θεραπεία με φυσικά μέσα

Καθώς μεγαλώνουμε, οι στιβάδες του δέρματος χάνουν την εσωτερική τους συνοχή. Με την αποκόλληση, ύστερα από το 25ο έτος της ηλικίας μας, της μητρικής στιβάδας από τη βάση της, το δέρμα δεν προσλαμβάνει πλέον τον απαραίτητο αριθμό θρεπτικών συστατικών, που υπάρχουν στον οργανισμό (κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες και άλλα).

Οι διάφορες εταιρείες καλλυντικών μας προτείνουν άπειρα προϊόντα για την αναπλήρωση αυτών των συστατικών με εξωτερική χρήση (μάσκες, κρέμες, θεραπείες). Αγνοούμε όμως ότι αυτά τα θρεπτικά συστατικά βρίσκονται ακόμα μέσα μας, και ότι το μόνο που χρειάζεται είναι η «αφύπνιση» τους, ένα μικρό «σπρώξιμο» για να επανέλθουν στο εξώτερο δέρμα και να συνεχίσουν την ευεργετική τους εργασία.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Δερματοθρεπτικής αφύπνισης των στιβάδων. Η μέθοδος συνίσταται στην διέγερση και την αφύπνιση, με μεθόδους μη επεμβατικές, απολύτως φυσικές και καθόλου επικίνδυνες, των θρεπτικών συστατικών του δέρματος, και της επαναφοράς τους στην επιδερμίδα.

Παράλληλα με την θεραπεία, μαθαίνετε να περιποιείστε το δέρμα σας με απλές μεθόδους και προϊόντα, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα, και ανακαλύπτετε ότι η εσωτερική σας ομορφιά υπάρχει και μπορεί να διατηρηθεί για πολλά ακόμη χρόνια.

Η Δερματοθρεπτική Αφύπνιση δεν ενδείκνυται, όμως, μόνο για αισθητικούς λόγους. Οι ευεργετική της δράση μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά σε δυσάρεστες δερματικές καταστάσεις όπως η ακμή, οι πανάδες, οι κηλίδες, οι μαύροι κύκλοι, οι ευρυαγγείες, τα σημάδια από χτυπήματα κλπ.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ύστερα από την πρώτη επίσκεψη.

100% ακίνδυνη θεραπεία με σύμμαχο την ίδια μας την ανθρώπινη σύσταση.

social media facebook pinterest twitter